Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Τρεις σοβαροί τραυματισμοί σε τροχαία το Σάββατο

Αρκετά ήταν δυστυχώς τα σοβαρά τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν το Σάββατο. Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τους κανονισμούς της οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας.

Νεαρός 29 χρονών ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από σύγκρουση με αυτοκίνητο στη λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στην Κοκκινοτριμιθιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε το Σάββατο γύρω στις 3.30μμ με αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονη με συνεπιβάτες δύο παιδιά 5 και 9 ετών. Η οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μοτοσικλέτα.

Από το δυστύχημα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας εκτινάχθηκε από το κάθισμά του και κατέληξε σε ασφάλτινο παγκέτο.
Και οι τέσσερις επιβαίνοντες των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου η 26χρονη και οι δύο ανήλικοι, έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν.

Όσον αφορά στον 29χρονο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Σε άλλο δυστύχημα σοβαρά τραυματίστηκαν 57χρονος και 25χρονός, όταν οι μοτοσικλέτες που οδηγούσαν συγκρούστηκαν γύρω στις 5.15 μ.μ. χθες στην στην οδό Ευριπίδου στην Παλλουριώτισσα.

Συγκεκριμένα το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 57χρονος συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνούνται.

Από το δυστύχημα, τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου ο 57χρονος διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε Πολυκλινική της Λεμεσού, όπου θα υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του 25χρονου, ο οποίος να σημειωθεί ότι δεν έφερε προστατευτικό κράνος, διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου, θλάση εγκεφάλου και επισκληρίδιο αιμάτωμα και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται επίσης σοβαρή.

Πηγή: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου