Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ -nΚατευθείαν στα βαθιά ο Δώνης

Η εποχή Γιώργου είναι πλέον γεγονός στο ΑΠΟΕΛ και όλη στην γαλαζοκίτρινη οικογένεια πιστεύουν ότι θα γυρίσει το κλίμα και η ομάδα θα βρει σιγά σιγά τον δρόμο της.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός ρίχνεται αμέσως στα βαθιά αφού μπροστά του έχει δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Όσο παράξενο και αν ακούγεται το Σάββατο θα ντεμπουτάρει κόντρα στον πρωτοπόρο Ερμή που μετρά 4 νίκες σε 5 αγώνες έχοντας εξαιρετική ευχέρεια στο σκοράρισμα. Η αποστολή για το ΑΠΟΕΛ θα είναι πολύ δύσκολο αφού το συγκρότημα τουΝίκου Παναγιώτου δείχνει να έχει μεγάλες φιλοδοξίες φέτος.

Στις 24 του μήνα ο Δώνης θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Μπορντό. Ακολούθως στις 28/10 οι περσινοί πρωταθλητές θα φιλοξενήσουν την Ανόρθωση στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν ότι δεν θα σηκώσει κεφάλι ο Δώνης, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του. Από την μια δικαιούται πίστωση χρόνου αλλά από την άλλη η ομάδα πρέπει να φέρνει βαθμούς. Η πίεση θα είναι μεγάλη αλλά όλοι στην ομάδα αισιοδοξούν ότι σύντομα ο νέος τεχνικός θα καταφέρει να βάλει τις πινελιές του στην ομάδα και να δείξει ένα αλλιώτικο πρόσωπό.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου