Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

OMONOIA - Δημητρίου: «Υπάρχει αισιοδοξία για τα κριτήρια»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας omonoianews.com έκανε ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εστίασε στη μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να παραδοθεί συνεπής φάκελος για τα κριτήρια και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως όλα θα είναι εντάξει. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στους χειρισμούς που έγιναν στο θέμα Ρουέδα.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:
Για τον φάκελο των κριτηρίων

«Αύριο θα κατατεθεί στην ΚΟΠ συμπληρωμένος ο φάκελος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου. Υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα κυλήσουν ομάλα και η ομάδα μας θα περάσει και αυτόν τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ. Σε περίπτωση που προκύψουν οι οποιεσδήποτε εκκρεμότητες, αναμένεται ότι θα επιλυθούν με τους χειρισμούς που θα γίνουν. Επί της ουσίας, αισιοδοξούμε πως δεν θα υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα».

Για την περίπτωση Ρουέδα ειδικά
«Με τους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση Ρουέδα, έγινε κατορθωτό να διαχωριστεί η περίπτωση του ποδοσφαιριστή από τις απαιτήσεις που είχε ο ατζέντης του, έτσι το συγκεκριμένο θέμα λύθηκε ενόψει των κριτηρίων Σεπτεμβρίου. Επίσης, δεν πρόκειται να βρούμε ξανά μπροστά μας την υπόθεση ως είχε, δηλαδή ως «πακέτο», κάτι εξαιρετικά σημαντικό για το Σωματείο μας.

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε δεν ήταν με το Ρουέδα, καθώς ο ποδοσφαιριστής αποδέχτηκε το διακανονισμό που του πρότεινε το Σωματείο μας. Ωστόσο, δημιουργούσε πρόβλημα στην υπόθεση ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιχειρούσε να συνδέσει την υπόθεση Ρουέδα τόσο με την υπόθεση Μποουθόν, όσο και με τις δικές του απαιτήσεις έναντι του Σωματείου μας. Οι δύο τελευταίες υποθέσεις (δηλαδή του Μποουθόν και οι απαιτήσεις του ατζέντη του Ρουέδα) λόγω του ότι ακόμη δεν έχουν επιδικαστεί, το Σωματείο μας αμφισβητούσε τα ποσά που ζητούσαν, ενώ δεν υπήρχε συμφωνία ούτε στην χρονική περίοδο αποπληρωμής».

Γενικά για τις υποθέσεις που εκκρεμούν
«Το Διοικητικό Συμβούλιο, με τη στήριξη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προχώρησε σε τέτοιους χειρισμούς που μέσα σε περίπου ένα χρόνο έγινε κατορθωτό να λυθούν όλες οι υποθέσεις του παρελθόντος, που εκκρεμούσαν από το 2008, καταφέρνοντας είτε να επιτευχθεί συμβιβασμός, είτε να επιλυθούν οριστικά. Ουσιαστικά οι μοναδικές υποθέσεις που εκκρεμούν είναι αυτές του Μποουθόν και του ατζέντη του Ρουέδα. Από τους χειρισμούς που έγιναν τον τελευταίο ένα χρόνο, δεν έχει δημιουργηθεί καμία νέα εκκρεμότητα για το Σωματείο μας».

Source : http://omonoianews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου