Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Με πίστη για βαθμολογικό κέρδος αναχώρησε για Πολωνία

Για την Πολωνία αναχώρησε το πρωινό της Τρίτης (8:10) η αποστολή του Απόλλωνα, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Λέγκια Βαρσοβίας. Στις τάξεις των κυπελλούχων επικρατεί αισιοδοξία για τον συγκεκριμένο αγώνα και όλοι πιστεύουν ότι εάν η ομάδα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, τότε μπορεί να πάρει βαθμολογικό όφελος.


Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του υπευθύνου επικοινωνίας, Φανούριου Κωνσταντίνου στο αεροδρόμιο Λάρνακας. «Όλοι αναμένουμε τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας και ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθούμε στις μεγάλες απαιτήσεις του αγώνα και θα επιστρέψουμε στην Κύπρο με βαθμολογικό κέρδος», ανέφερε αρχικά μιλώντας στον Sports One και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και με οδηγό τις καλές μας εμφανίσεις μέχρι τώρα ελπίζουμε σε κάτι καλό. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της Λέγκια, αλλά πιστεύουμε στην δική μας ομάδα. Οι απουσίες δεν θα επηρεάσουν την ομάδα, καθώς υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να αντικαταστήσουν τον οποιοδήποτε».

Επικεφαλής της αποστολής του Απόλλωνα είναι ο πρόεδρος, Νίκος Κίρζης, ο οποίος συνοδεύεται όπως και στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα με την Νις, από τον πατέρα του Ντίμη.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου παίρνει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα τους: Ρομπέρτο Γκαρσία, Ίσλι Χίντι, Ντάνιελ Χάμπερ, Μπερτράντ Ρομπέρτ, Μιχάλης Φανή, Χρίστος Καρυπίδης, Γκαστόν Σανγκόι, Γιώργος Βασιλείου, Στυλιανού Μάριος, Μάρκος Γκουλιόν, Μπρούνο Βάλε, Ρασίντ Χαμντανί, Μερκής Γιώργος (αρχηγός), Φώτης Παπουλής, Άλεξ Κωνσταντίνου, Αγγελής Χαραλάμπους, Χαράλαμπος Κυριάκου, Αντρέας Σταύρου, Καμέλ Μεριέμ, Δαβίδ Ρόχας, Χοσέ Καταλά και Στεφάν Γκεκγόριε.

Η πτήση για την Βαρσοβία θα διαρκέσει περίπου 3.5 ώρες, και η άφιξη στην Πολωνική πρωτεύουσα είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 τοπική ώρα. Στις 18:00 η ομάδα θα πραγματοποιήσει την πρώτη εκ των δυο προπονήσεων επί Πολωνικού εδάφους στο προπονητικό κέντρο MLKS Victoria Sulejówek, το οποίο απέχει μία ώρα από την Βαρσοβία.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου