Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ομόνοια: Έπρεπε να κάνει το κάτι παραπάνω

Σε ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Χθες όμως, οι συγκυρίες (με 10 η ΑΕΛ) ήταν υπέρ των πρασίνων οι οποίοι έπρεπε να κερδίσουν το παιχνίδι. Δεν τα κατάφεραν όμως και η… μουρμούρα (δικαίως) μεγαλώνει.

Όταν παίζεις με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ δεν μπορείς να είσαι απογοητευμένος από την ισοπαλία. Όταν όμως η αντίπαλος μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακά της από το 55ο λεπτό, τότε το «Χ» δεν είναι αρκετό.

Η Ομόνοια χθες, έπρεπε να βρει τον τρόπο να κερδίσει. Έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς ώστε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη σε αγώνα ντέρμπι της φετινής σεζόν. Έπρεπε να ήταν πιο επιθετική, όχι μόνο όταν η ΑΕΛ έμεινε με δέκα παίκτες.

Η απουσία του κόσμου σίγουρα επηρέασε αρνητικά ωστόσο δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για τη μέτρια, με βάση των δεδομένων, εμφάνιση.

Η ευθύνη βαραίνει κυρίως τους παίκτες, που για παιχνίδι ντέρμπι δεν έβγαλαν το απαιτούμενο πάθος. Ευθύνεται φυσικά και ο Τόνι Σαβέφσκι ο οποίος όπως φάνηκε, πως θα ήταν ικανοποιημένος από την ισοπαλία. Όταν όμως αποβλήθηκε ο Φεγκρούζ, ήταν επόμενο ο τεχνικός της Ομόνοιας να ρίξει βάρος στην επίθεση.

Εάν γινόταν αυτό νωρίτερα, ίσως οι «πράσινοι» να έπαιρναν τους τρεις βαθμούς.

Source : http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου