Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Στο freerunning, ούτε ο ουρανός δεν είναι το όριο

Θα ξεκινήσω με μια σκέψη που έκανα στο δρόμο της επιστροφής από την Σαντορίνη και τον αγώνα Art of Motion που διοργάνωσε η Red Bull για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο νησί.

Βλέπεις μέχρι τώρα είχα σε φοβερή εκτίμηση εκείνους που ξεπερνούσαν την ανθρώπινη λογική με ένα ποδήλατο, ένα σανίδι, μία μηχανή.

Στις στέγες, τα σοκάκια, τις καμινάδες και τις πλάκες στο Φυροστεφάνι έμαθα κάτι ανώτερο από αυτό.

Έμαθα να δίνω respect σε εκείνους που ξεπερνούν την ανθρώπινη λογική απλά και μόνο με το σώμα τους. Διπλή γροθιά στο στήθος.

 

Αυτές ήταν μερικές από τις καλύτερες στιγμές του αγώνα που έγινε το Σάββατο το απόγευμα και βρήκε τον Αμερικανό Cory DeMeyers στην πρώτη θέση, τον Ρώσο Alexander Baiturin στη δεύτερη, τον Αμερικανό Jesse La Flair στην τρίτη αλλά και δύο εκπροσώπους της Ελλάδας στην οκτάδα. Τον Δημήτρη Κυρσανίδη στην έβδομη και τον Daniel Mircea στην όγδοη.
Το ιδανικό spot της Σαντορίνης

Λίγη σημασία είχε η τελική κατάταξη για εμένα. Γιατί αυτό που παρακολουθούσα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην προπόνηση της Παρασκευής μέχρι και τις σαμπάνιες στο βάθρο των νικητών ήταν τόσο über που ούτε τα λόγια ούτε το βίντεο ούτε καν ένας φωτογραφικός φακός μπορεί να αποτυπώσει.

Πηγή: http://www.oneman.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου