Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

AΠΟΕΛ- Άλλη μια (τελευταία;) ευκαιρία...

Η απουσία του προέδρου Φοίβου Ερωτοκρίτου στο εξωτερικό (Ρωσία), δίνει άλλη μια ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας Πάολο Σέρτζιο ενόψει και του μεθαυριανού αγώνα με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ στην πρεμιέρα του 6ου Ομίλου του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δέχεται, απόλυτα δικαιολογημένα, τα πυρά της αμφισβήτησης των ικανοτήτων του. Στην τεράστια πλειοψηφία τους οι ΑΠΟΕΛίστες δεν τον εμπιστεύονται, δεν πιστεύουν ότι μπορεί ν’ αλλάξει την άσχημη εικόνα που βγάζει η ομάδα ενώ φαίνεται πως πλέον κλονίστηκε και η εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπο του.

Πάντως ο ξένος τεχνικός ανάλαβε το δικό του μεγάλο μερίδιο ευθύνης και έθεσε τους ποδοσφαιριστές του προ των δικών τους ευθυνών. Το πιο σημαντικό είναι πως πιστεύει ότι η ομάδα θα ανακάμψει άμεσα και θα ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με ανοδική πορεία και καλές εμφανίσεις.

Πολύ σημαντικό είναι ότι και οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους δείχνουν να αντιλαμβάνονται τις δικές τους ευθύνες και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να βελτιώσουν την σημερινή προβληματική κατάσταση. Το θέμα και ο προβληματισμός του κόσμου είναι αν μπορεί να υπάρξει ραγδαία βελτίωση σε 3-4 μέρες.

Όσον αφορά στον αγώνα της Πέμπτης στο Bloomfield Stadium, ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να παρουσιαστεί με αλλαγές στην 11άδα του (σε σχέση με τον αγώνα του Τσιρείου). Θα γίνει σήμερα το απόγευμα η τελευταία προπόνηση επί κυπριακού εδάφους και το πρωί της Τετάρτης (10:30) η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει με προορισμό το Τελ Αβίβ.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου