Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Απλήρωτη βοηθός τραγουδίστριας ζητάει €284.000 - Την ανάγκαζε να κοιμάται μαζί της!

Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα βρεθεί αντιμέτωπη η Lady Gaga με την πρώην βοηθό της, Jennifer O’ Neill

Η Jennifer O’ Neill ξεκίνησε να δουλεύει για την Lady Gaga το 2009 για δύο μήνες και από τον Φεβρουάριο του 2010, εργάστηκε για εκείνη άλλους 13 μήνες. 

Στη μήνυση αναφέρεται ότι η πρώην βοηθός αναγκαζόταν να δουλεύει χωρίς ωράριο, καθώς η star είχε 24ωρες απαιτήσεις, ενώ ο μηνιαίος μισθός της δεν ξεπερνούσε τα 480 ευρώ. Γι' αυτό το λόγο διεκδικεί 284.000€!



"Με ξυπνούσε στη μέση της βραδιάς για να αλλάξω το DVD στο DVD Player, γιατί δεν ήθελε να βλέπει άλλο και δεν μπορούσε να σηκωθεί και να διασχίσει το δωμάτιο για να το κάνει μόνη της", αναφέρει, στην απολογία της η Jennifer O’ Neill.



Σε άλλο σημείο τονίζει: "Ήμουν δίπλα της κυριολεκτικά 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό συμπεριλαμβάνει και το να κοιμάμαι μαζί της στο ίδιο κρεβάτι. Ήταν προαπαιτούμενο. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους υπαλλήλους της, εγώ δεν είχα το δικό μου δωμάτιο. Δεν με ρώτησαν καν αν θέλω το δικό μου δωμάτιο. Αναγκαζόμουν να κοιμάμαι μαζί της γιατί ήθελε δίπλα της κάποιον συνεχώς και συν τοις άλλοις δεν έχει μάθει να κοιμάται μόνη".

Από την πλευρά της η Gaga διαψεύδει την πρώην βοηθό, υποστηρίζοντας πως μοναδικός της στόχος είναι να αποσπάσει χρήματα.

Πηγή: http://www.zappit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου