Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ανάστατη η Πάφος: Στέλεχος τράπεζας γρονθοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο πασίγνωστο Κύπριο επιχειρηματία

Άφωνοι έμειναν υπάλληλοι και πελάτες σε τράπεζα στην Πάφο, όταν υψηλόβαθμο στέλεχος τράπεζας γρονθοκόπησε μέχρι λιποθυμίας γνωστό επιχειρηματία της πόλης της Αφροδίτης, για οικονομικές διαφορές, στέλνοντάς τον στις Πρώτες Βοήθειες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του PafosPress, οι δύο άντρες συναντήθηκαν στην τράπεζα, προκειμένου να λύσουν ένα οικονομικό ζήτημα. Τα αίματα όμως άναψαν και ο υπάλληλος της τράπεζας, φανερά εκνευρισμένος επιτέθηκε λεκτικά στον επιχειρηματία, ο οποίος αποχώρησε ενοχλημένος...

Το υψηλόβαθμο στέλεχος ακολούθησε τον γνωστό επιχειρηματία στον ανελκυστήρα, όπου του επιτέθηκε, γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά και να χρειαστεί η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περίθαλψη, αφού βρισκόταν σε κατάσταση λιποθυμίας.

Το όλο συμβάν κατέγραψε το κύκλωμα κλειστής παρακολούθησης της τράπεζας. Για το θέμα ενημερώθηκε και η αστυνομία, η οποία προέβηκε σε καταθέσεις, ενώ εξετάζει το οπτικογραφημένο υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της τράπεζας.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου