Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Καθημερινό φαινόμενο οι εμπρησμοί στη Λεμεσό- Λαμπάδιασαν αυτοκίνητο 29χρονης Μαροκινής

Έδρασαν και πάλι χθες βράδυ, οι εμπρηστές στη Λεμεσό. Στόχος αυτή τη φορά αποτέλεσε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 29χρονης Μαροκινής, που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια. Εκφράζει άγνοια για τους δράστες η παραπονούμενη, σε οικονομικές διαφορές αποδίδουν την κακόβουλη ενέργεια οι ανακριτές.

Το περιστατικό συνέβει μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα , ενώ το αυτοκίνητο της 29χρονης βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στην οδό Πολυξένης Λουϊζιάνου στο κέντρο της πόλης.

Οι δράστες περιέλουσαν το αυτοκίνητο της Μαροκινής με εύφλεκτη ύλη και το πυρπόλησαν. Τη φωτιά αντιλήφθηκε η παραπονούμενη και ειδοποίησε την αστυνομία.

Η φωτιά που κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική υπηρεσία, πρόλαβε και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα της 29χρονης, το ύψος των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Αν και η 29χρονη στην κατάθεση της εξελφρασε άγνοια για τους δράστες, οι ανακριτές εκτιμούν ότι τα ελλατήρια αφορούν οικονομικές διαφορές της παραπονούμενης με τρίτα πρόσωπα.

Ήδη στον αστυνομκό σταθμό Λεμεσού, παρουσιάστηκε για ανάκριση και ο πρώην σύζυγος της 29χρονης οποίος είναι Ελληνοκύπριος, ωστόσο οι ανακριτές εκτιμούν πως δεν έχει καμία σχέση με τον εμπρησμό.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου