Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Η Pepsi παρουσιάζει τους καλλιτέχνες με τις καλύτερες σειρές ρούχων!!!

Όταν ένας καλλιτέχνης κάνει παγκόσμια επιτυχία, δεν μένει ποτέ στη μουσική του καριέρα, αλλά πειραματίζεται συνήθως και στο χώρο της μόδας. 

Κάποιοι αποτυγχάνουν και κάποιοι απλά το ‘έχουν’! Η Pepsi παρουσίασε τη σειρά ρούχων έξι καλλιτεχνών που σίγουρα θα θέλετε να βάλετε κάποια από τα κομμάτια τους στην ντουλάπα σας.

Η σειρά ρούχων του Pharrell Williams έχει το όνομα ‘Billionaire Boys Club’ και θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα streetwear brands της προηγούμενης δεκαετίας. Αρκετοί ήταν οι συνάδελφοι του που εμφανίστηκαν με τα ρούχα του, παρουσιάζοντας με καμάρι το logo με τον αστροναύτη του BBC, ενώ πρόσφατα παρουσιάστηκε και η αντίστοιχη γυναικεία σειρά, ‘Billionaire Girls Club’.



Στο χώρα της μόδας μπήκε και η Rihanna και με την ‘River Island’ δημιούργησε τα ρούχα που θα ήθελε να έχει η ίδια στην γκαρνταρόμπα της, πολλά σορτσάκια, ξεβαμμένα τοπάκια και δερμάτινα τελειώματα.



Μπορεί με την πρώτη ματιά να μη μας κάνουν ‘κλικ’, όμως οι Kings Of Leon συνεργάστηκαν με την ‘Surface To Air’ και παρουσιάζουν δερμάτινα jackets, στενά εφαρμοστά jeans, μονόχρωμα T-shirts και δερμάτινες ζώνες, που ταιριάζουν με μαύρες δερμάτινες μπότες.



Από τη λίστα με τις πιο κομψές σειρές ρούχων, δε θα μπορούσε να λείπει αυτή της Victoria Beckham, που έχει φυσικά την ονομασίαVictoria Beckham και το 2011 κέρδισε μάλιστα το βραβείο ‘Designer of the Year’ στα Βρετανικά Βραβεία.



Ο επόμενος της λίστας είναι ο αγαπημένος της Kim Kardashian…ο άνθρωπος που μαλώνει με όλους τους φωτορεπόρτερ…που βρίζει τους συναδέλφους του…και όμως θεωρείται ίσως ο πιο καλοντυμένος rapper! Ο Kanye West συνεργάστηκε με Louis Vuitton και Nike για μία σειρά από sneakers, ενώ παρουσίασε και τη γυναικεία σειρά ‘DW’ το 2012. Πρόσφατα συνεργάστηκε με τη Γαλλική A.P.C για μία μικρή αντρική σειρά και είναι σίγουρα ότι πιο stylish υπάρχει.



Για το τέλος αφήσαμε την Gwen Stefani, που εμπνεύστηκε από Γιαπωνέζες, Ινδές, Τζαμαϊκανές και τόσες άλλες γυναίκες, για να προωθήσει μία σειρά γεμάτη φαντασία! Η ‘L.A.M.B’ απέφερε 90 εκατομμύρια δολάρια και συνεχίζει!



Πηγή: http://www.beeper.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου