Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Η Κύπρια που εξερευνά το βυθό και αναστατώνει

Έχοντας μια μάσκα στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ για εφόδιο, το μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός κάνει τις δικές της έρευνες στις κυπριακές θάλασσες…

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου για ακόμα μια φορά αναστατώνει με το σώμα της, τις φωτογραφίες και τα χόμπι της.



Μάλιστα προτρέπει τις γυναίκες να ακολουθήσουν κάτι που της δίνει φοβερή ευχαρίστηση «Δοκιμάσατε να εξερευνήσετε το βυθό της θάλασσας με μια μάσκα???? Και ειδικά σε μια άγνωστη παραλία… Είναι τόσο ενδιαφέρον και αγχολυτικό που μπορεί να σας κρατήσει ώρες μέσα στη θάλασσα και να μην το καταλάβετε. Η μαγεία του βυθού σε ταξιδεύει τόσο μακριά. Για μένα πια είναι απαραίτητο accessory για την παραλία. Δυστυχώς δεν βρήκα μοβ να αγοράσω και την πήρα κίτρινη… Ναι, ακόμα και η μάσκα μου θέλω να μ’ αντιπροσωπεύει Όσες από σας δεν το δοκίμασαν μην αργείτε γιατί το καλοκαίρι ΔΥΣΤΥΧΩΣ φεύγει… Ερημικές παραλίες και με λίγα βράχια κατά προτίμηση, βοηθούν εντυπωσιακά σε τέτοιες υποβρύχιες αναζητήσεις».



Αυτό ήταν το μήνυμα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, μέσα από το blog της, με το οποίο παροτρύνει τις γυναίκες σε υποβρύχιες αναζητήσεις.


Source: http://www.newsit.com.cy
Το κορίτσι του Νεκτάριου Αλεξάνδρου επέλεξε μια μάσκα στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ, εκφράζοντας την αδυναμία της στην ομάδα του αγαπημένου της.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου