Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΕΛ : «Να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας»

Την υπέρβαση πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζούλτε Βάρεγκεμ, σύμφωνα με τον Πανίκο Χατζηλιασή.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων» μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και τόνισε ότι η προσήλωση όλων είναι στον καθοριστικό αγώνα της Πέμπτης.

Ο κ. Χατζηλιασής αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, για τον αγώνα της Πέμπτης, για τον κόσμο αλλά και για τα μετεγγραφικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο

Για την νίκη επί του Απόλλων και την κατάκτηση του τίτλου:
«Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και πιο έτοιμη στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένας σημαντικός τίτλος αλλά αυτό τελείωσε. Τώρα είμαστε προσηλωμένοι στο καθοριστικό παιγνίδι της Πέμπτης με την Ζούλτε. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει βελτίωση στην ομάδα, αλλά η ετοιμότητα και η ποιότητα της Ζούλτε απαιτούν υπερβάσεις. Πρέπει να ξεπεράσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό αν θέλουμε να επιστρέψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας δίνει ελπίδες πρόκρισης. Θεωρώ ότι είτε έτσι, είτε αλλιώς η πρόκριση θα παιχτεί στη Λευκωσία.


Ποιο αποτέλεσμα θα σας αφήσει ικανοποιημένους;
 «Αυτό δεν καθορίζεται. Αποτέλεσμα θετικό είναι το σκορ που σου δίνει ελπίδες πρόκρισης. Και μια ισοπαλία χωρίς γκολ, η με γκολ, αλλά ακόμα και με ήττα».

Αν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα;
«Συνεχίζεται η προετοιμασία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Είχαμε δύο προπονήσεις χωρίς ανάσα ενόψει Ζούλτε. Δεν είχαμε κάτι δυσάρεστο στην ομάδα. Έχουμε άλλη μια προπόνηση επί κυπριακού εδάφους αύριο. Υπάρχει το δεδομένο με την τιμωρία του Γκονσάλβες».

Πόσος κόσμος θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για τον αγώνα της Πέμπτης;
«Μαζί με την ομάδα δεν θα είναι αρκετοί. Είναι υψηλό το κόστος αλλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή αφού είναι ναυλωμένη πτήση. Υπάρχει ζωντανό ενδιαφέρον από τους ομογενείς την παροικία στο Βέλγιο. Θα ταξιδέψουν και αρκετοί φοιτητές από την Βρετανία, αφού εκεί οι διαδικασίες είναι πιο εύκολη, Θα είναι δίπλα μας και θα ενισχύσουν την ομάδα. Προβλέψεις για το πόσοι θα βρεθούν στο γήπεδο είναι παρακινδυνευμένη».

Ποιος θα βρίσκεται στον πάγκο;
«Θα είναι ο βοηθός προπονητής ο κ. Ντα Κρούζ. Έχασε μόλις τρεις προπονήσεις. Απολαμβάνει την εκτίμηση του προπονητή. Είναι σημαντικός και εντός και εκτός γηπέδου και θα είναι στον πάγκο την ερχόμενη Πέμπτη. Είναι το δεξί χέρι του προπονητή και ξέρει καλύτερα από ολους εμάς την φιλοσοφία του Πάουλο Σέρτζιο».

Για μετεγγραφικά;
«Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Η προσήλωση και το μυαλό είναι μόνο στη Ζούλτε. Είναι παιγνίδι κρίσιμο από κάθε άποψη. Και αγωνιστικής και οικονομικής, δεν κρυβόμαστε. Μετά την Ζούλτε θα το δούμε. Υπάρχει χρόνος. Αν θυμάστε τις καλύτερες μετεγγραφές τις κάναμε 31 Αυγούστου. Συνεπώς υπομονή».
Source: http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου