Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Κατηγορείται για κατάχρηση δημοσίου χρήματος η Αθηνά Ωνάση

Αντιμέτωπη με την Δικαιοσύνη στη Βραζιλία αναμένεται να βρεθεί η κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση, Αθηνά, για κακοδιαχείριση δημοσίων κονδυλίων που προορίζονταν για αγώνες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα κονδύλια ύψους 3,2 εκ. ευρώ δόθηκαν στην κ. Ωνάση για τη διοργάνωση των ιππικών αγώνων που φέρουν το όνομά της και πραγματοποιούνται στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ωστόσο το ποσό - σύμφωνα με αγωγές που κατατέθηκαν - φέρεται να μην χρησιμοποιήθηκε για τον σκοπό αυτό.Το ρεπορτάζ αναφέρει πως μεσολαβητής για τη χρηματοδότηση ήταν βραζιλιάνικη ΜΚΟ, που ζήτησε και έλαβε το παραπάνω ποσό, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τους αγώνες, στους οποίους επρόκειτο να συμμετέχουν και αθλητές με ειδικές ανάγκες, πράγμα που επίσης φέρεται να μην συνέβη.

Η πλευρά Ωνάση, μέσω των δικηγόρων της, υποστηρίζει πως τα κονδύλια εγκρίθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν όπως ορίζει ο νόμος. Τις επόμενες ημέρες - σύμφωνα με την Real - αναμένεται να αποφασίσει ο εισαγγελέας αν η υπόθεση θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Source: http://sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου