Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Νέες συλλήψεις για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα

Νέες καταιγιστικές εξελίξεις για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα. Σε δύο νέες συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με το πρωτοφανές έγκλημα που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου 2012 όπου από τα πυρά πληρωμένου δολοφόνου έπεσαν νεκροί πέντε άνθρωπο.

Στην σύλληψη δύο Ελληνοκύπριων από το Παραλίμνι προχώρησε σήμερα το πρωί η Αστυνομία για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα.

Πρόκειται για τους Κυριάκο Παναγή, άλλως Φόξη 39 χρόνων άνεργος και Χρίστος Φλωρκάς 28 χρόνων, ιδιοκτήτης μπυραρίας στην Αγία Νάπα.

Οι δύο ύποπτοι τελούν υπό κράτηση και αυτή την ώρα ανακρίνονται από την αστυνομία, όπου σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε ενοχοποιητική μαρτυρία εναντίον τους αύριο, Σάββατο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχει συλλέξει τις τελευταίες μέρες η Αστυνομία, οι δύο ύποπτοι ενδεχομένως να συνεργάζονταν με τους δύο Ελλαδίτες κατηγορούμενους για το πενταπλό φόνο, Δημήτρη Μαμαλικόπουλο και Αναστάσιο Τσεχιλίδη.

Οι συλλήψεις των δύο προσώπων προέκυψαν μετά από την αξιολόγηση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων σε κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 1ου κατηγορούμενου, Δημήτρη Μαμαλικόπουλου.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου