Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΤΗΣ... ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ - ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Λευκωσία: Κατσάδα από το δικαστήριο «έφαγε» χθες η Αστυνομία αναφορικά με αίτημα για κράτηση ενός προσώπου για επίθεση και πράξεις που αποσκοπούν σε ληστεία. Πρόκειται για τραβεστί που συνελήφθη μετά από επεισόδιο με αστυνομικούς.


Το άτομο αυτό οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας με σκοπό να εκδοθεί εναντίον του διάταγμα κράτησης. Στον όρκο του ανακριτή υπήρχε προς διερεύνηση και το αδίκημα πως προσπάθησε να μεταδώσει μολυσματικές ασθένειες, αφού τυγχάνει φορέας του AIDS. Στην κατάθεσή του ο ανακριτής αφού αναφέρθηκε στα γεγονότα που οδήγησαν στη σύλληψη του προσώπου αυτού, έκανε αναφορά και στο γεγονός ότι ο ύποπτος κατά τη διάρκεια της σύλληψής του από αστυνομικούς, έφτυνε προς το μέρος τους. Η δικαστής διερωτήθηκε πώς στηρίζεται η κατηγορία της μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, για να αναφερθεί εκ μέρους της Αστυνομίας το γεγονός ότι ο ύποπτος έφτυνε.

Εύλογα το Δικαστήριο διερωτήθηκε «αν κολλάς AIDS με το φτύμα;» Λόγω της αμφιβολίας αυτής αλλά και των ερωτηματικών που προέκυψαν με τη διασύνδεση δύο περιστατικών το ίδιο βράδυ, το δικαστήριο ζήτησε την επανεξέταση του αιτήματος της Αστυνομίας για κράτηση του υπόπτου, το οποίο τελικά αποσύρθηκε.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η Αστυνομία προχώρησε σε νέες εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο ύποπτος φέρεται να εμπλέκεται σε δυο υποθέσεις ως εξής: Χθες στη 1 τα ξημερώματα, πλησίασε πεζός γυναίκα που βρισκόταν στο όχημά της στη λεωφόρο Λάρνακος στη Λευκωσία. Της ζήτησε τσιγάρο και μετά χρήματα. Η γυναίκα του έδωσε τσιγάρο, ενώ του είπε ότι δεν έχει λεφτά. Τότε αυτός, σύμφωνα με την Αστυνομία, την έσυρε εκτός οχήματος και προσπάθησε να πάρει την τσάντα της. Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και ο άγνωστός της άντρας που ήταν ντυμένος γυναίκα, πήρε το όχημά της και έφυγε. Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ από την τσάντα της έλειπαν 100 ευρώ. Λίγα λεπτά αργότερα, το όχημα ανακόπηκε στην οδό Καλλιπόλεως. Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει, ωστόσο ανακόπηκε και φέρεται να επιτέθηκε στους αστυνομικούς. Τελικά φόρεσε χειροπέδες και κρατείται. Μετά τις χθεσινές έρευνες, η Αστυνομία αποφάσισε να παρουσιάσει εκ νέου σήμερα τον συλληφθέντα στο Δικαστήριο για να ζητήσει την κράτησή του, καθ' ό,τι προέκυψε μαρτυρία που το συνδέει με τα δύο περιστατικά

Source: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου