Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ντροπή! Τραγική η Ανόρθωση αποκλείστηκε από τη Γκέφλε χωρίς να το «παλέψει»

Η Ανόρθωση δεν μπήε ποτέ στο σημερινό παιχνίδι με τη Γκέφλε. Η «Κυρία» έκανε μια ευκαιράι σε ενενήντα λεπτά αγώνα, ηττήθηκε με 4-0, «γκρέμισε» όσα έκτισε στη Κύπρο και επιστρέφει με τα κεφάλια... κάτω.

Α΄ Μέρος
Μολίς στο 7ο λεπτό ο Κολαούτι έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Στο 15΄ απείλησε για πρώτη φορά η Γκέφλε, με τον Ασπ να πιάνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και την μπάλα να φεύγει έξω.

Συνέχισαν την πίεση οι Σουηδοί και έχασαν νέα καλή ευκαιρία με τον Μαρντ στο 18΄. Η Ανόρθωση έδειξε να έχει πρόβλημα στο παιχνίδι της και στο 25΄ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αφού ο Όρλοφ μόνο στη περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να δώσει προβάδισμα στη Γκέφλε.

Τραγική η Ανόρθωση που δεν κατάφερε να μπει στο ρυθμού του παιχνιδιού. Με το τέλος του πρώτου μέρους, η ομάδα του Χριστάκη Κασσιανού δεν δημείωσε ευκαιρία για να σκοράρει.

Β΄ Μέρος
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση πήγε να ανεβάσει την απόδοση της αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν μια καλή ευκαιρία με τον Κολαούτι. Αντίθετα, η Γκέφλε συνέχισε να είναι απαιτητική στο παιχνίδι και στο 67΄ έκανε το 2-0 με τον Φαλτσέτας.

Τραγική η Ανόρθωση δεν... υπήρχε στο γήπεδο. Οι Σουηδοί ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα στο 85΄ με τον Όρλοφ και πάλι. Στο 88΄ γίνεται το απίθανο. Και τέταρτο γκολ από τους Σουηδούς με τον Ντάλμπερ.

Δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν οι φίλοι της Ανόρθωσης με την ομάδα τους να παρουσιάζεται αγνώριστη, απέναντι στους παθιασμένους Σουηδούς.

Το 4-0 για την Γκέφλε ήταν και το τελικό σκορ. Οδυνηρός αποκλεισμός για την Ανόρθωση.

Ανόρθωση: Μάστρου, Λαΐφης, Παβίτσεβιτς, Ζόρζε, Γκάλαμαζ, Αλέξα, Μαραγκός (46' Οχαγιόν), Μάκος, Φοφάνα, Γκαρσία, Κολαούτι.

Γκέφλε: Χέντβαλ, Μαρντ, Όλσον, Ασπ, Πορτίν, Φαλτσέτας, Λούντεβαλ, Χάνσον, Όρεμο, Όρλοφ, Ντάλμπεργκ.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου