Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Τεστάρει δυνάμεις με ΠΑΟΚ (λύση με Ζουέλα)

Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στην Αυστρία για τον ΑΠΟΕΛ, αφού μπήκε στην τελική ευθεία για το τέλος του βασικού μέρους της προετοιμασίας. 

Οι γαλαζοκίτρινοι πριν την επιστροφή τους στην Κύπρο – 20 Ιουλίου – έχουν να δώσουν δύο σημαντικά φιλικά.

Το πρώτο χρονικά θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (17/07, 19:00) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, που επίσης διανύει τις τελευταίες μέρες προετοιμασίας στην Αυστρία. Aυτό θα είναι και το πρώτο το οποίο θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας, μιας και θα μεταδοθεί από την LTV1.

Το φιλικό με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως και αυτό της ερχόμενης Παρασκευής (19/07) με την Χόφενχαϊμθεωρούνταν από την αρχή τα δυσκολότερα για τους γαλαζοκίτρινους και σε αυτά αναμένεται να γίνουν οι πρόβες ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα.

Είναι γεγονός ότι ο Πάουλο Σέρζιο, στα πρώτα ματς έδωσε σε πολλούς ποδοσφαιριστές χρόνο συμμετοχής, όμως με τις επίσημες υποχρεώσεις να πλησιάζουν, πλέον θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το σκηνικό σχετικά με το ποιοι παίκτες θα πάρουν φανέλα βασικού.

Κάποιες θέσεις θεωρούνται σίγουρες για την ενδεκάδα στον πρώτο επίσημο αγώνα, όπως για παράδειγμα του Πάρντβο κάτω από τα δοκάρια, του Ολιβέιρα στο κέντρο της άμυνας, του Μοράις στη μεσαία γραμμή και του Μαντούκα στα άκρα, όμως από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες θέσεις θεωρούνται εικασίες.

Λύση με Ζουέλα

Για ένα θέμα που βασάνισε εδώ και καιρό τον ΑΠΟΕΛ βρέθηκε τελικά λύση, με τον Φρανσίσκο Ζουέλα να αποτελεί και τυπικά παρελθόν, μετά από συμβιβαστική λύση με τη διοίκηση. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «GOAL» σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Φοίβο Ερωτοκρίτου, τον κόσμο, αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που με έφερε στην Κύπρο. Τους ευχαριστήσω όλους.

Όταν ήλθαν στον ΑΠΟΕΛ είπα πως θέλω να πανηγυρίσω έναν τίτλο. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα ο ΑΠΟΕΛ. Δυστυχώς δεν είχα την αγωνιστική παρουσία που περίμενα. Η ζωή συνεχίζεται, όμως. Εύχομαι στον ΑΠΟΕΛ να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου