Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Ενίσχυση με Λεντέσμα

Ενίσχυση με Λεντέσμα

Σε νέα προσθήκη προχώρησε ο Εθνικός. Έπειτα από εισήγηση του προπονητή της ομάδας Νίκου Κολομπούρδα προχώρησε στην απόκτηση του 30άχρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Ράφαελ Λεντέσμα. 

Ο Λεντέσμα πέρασε από δοκιμαστικά και ικανοποίησε τον Νίκο Κολομπούρδα.

Στον Εθνικό θεωρούν ότι πέτυχαν λαβράκι στην περίπτωση του Λεντέσμα και επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Λιθουανία με την φανέλα της Σουντόβα στην οποία είχε 40 συμμετοχές και πέτυχε 24 γκολ.

Ο Τσιντί

Στις προπονήσεις του Εθνικού που συνεχίζονται στο Λιοπέτει και στο γήπεδο του Αχυρώνα, αναμένεται να ενσωματωθεί από σήμερα και το άλλο απόκτημα της ομάδας ο Φίλιπ Τσιντί. 

Ο έμπειρος επιθετικός μετά από την εξάμηνη παρουσία του στην Ελλάδα και τον Πλατανιά όπου δεν έπιασε επιστρέφει στο νησί μας και ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα του Εθνικούμε στόχο να καλύψει το μεγάλο κενό του Πορτογάλου Μάρκο Παϊσάο που πέρσι πέτυχε 17 γκολ με την φανέλα του Εθνικού.

Πολωνία ο Μάλαρτς πρέσινγκ σε Κουντούλ

Ο Αρκάδιους Μάλαρτς μετά από την περιπλάνηση του σε Κύπρο και σε Ελλάδα επιστρέφει στην πατρίδα του. Ο Πολωνός τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνική Μπελχάτοφ. Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του Μάλαρτς σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν γίνεται πρέσινγκ στον Μπούνα Κουντούλ για να αποσπάσουν την υπογραφή του. Θυμίζουμε ότι αποκτήθηκε και ο Κύπριος τερματοφύλακας Κυριάκος Ιωάννου.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου