Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μετεωρολογική Υπηρεσία - Δελτίο Καιρού

Εποχιακή χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

To απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις στις ορεινές κυρίως περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα, στα νότια παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια, ενώ σταδιακά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά από το μεσημέρι και μετά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κυρίως στις ορεινές περιοχές, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί και τοπικά το απόγευμα μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια το απόγευμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα, στα νότια παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα νότια και τα βόρεια παράλια, στους 29 βαθμούς στα δυτικά παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Ωστόσο, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται μετά το μεσημέρι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στις ορεινές κυρίως περιοχές.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες στις ορεινές περιοχές.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου