Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Λεμεσός: Σύλληψη γνωστού δικηγόρου – Τον έψαχναν από το 2006!


Στη σύλληψη γνωστού δικηγόρου από τη Λεμεσό, που καταζητείτο από το 2006, προέβη χθες η αστυνομία.
Ο δικηγόρος, μετά από πληροφορία που δόθηκε στις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Ιντερπόλ, ανακόπηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Ο 47χρονος, εξαπάτησε και απέσπασε 5 εκατομμύρια λίρες από τους πελάτες του.


Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία, σε 47χρονο δικηγόρο από τη Λεμεσό, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε από το 2006 Ευρωπαϊκό και Διεθνές ένταλμα σύλληψης για σωρεία αδικημάτων. Ο ύποπτος φέρεται να απέσπασε από 14 πελάτες του, πριν από επτά χρόνια 5 συνολικά εκατομμύρια λίρες.

Ο 47xρονος πιάστηκε στα δίκτυα της αστυνομίας, μετά από μήνυμα που δόθηκε στην Κυπριακή Αστυνομία από την Ιντερπόλ, ότι θα επέστρεφε στην Κύπρο.
Ο ύποπτος αντιμετωπίζει συνολικά 14 κατηγορίες που αφορούν κλοπή από αντιπρόσωπο, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, αδικήματα καταπολέμησης νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και έκδοση ακάλυπτων επιταγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.com.cy, ο πρώην δικηγόρος, μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του, εγκατέλειψε την Κύπρο το 2006, μετά από απόπειρα δολοφονίας που διαπράχθηκε εναντίον του, έξω από την οικία του.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου