Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Εθνική Νέων: Αναχωρεί για Νορβηγία!


Σε ρυθμούς Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 της UEFA η Εθνική Νέων.

Οι νεαροί διεθνείς μας θα ζήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την εμπειρία της συμμετοχής στον Elite round και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Νορβηγία θα δώσουν τρεις αγώνες.Η αποστολή αναχωρεί για τον προορισμό της σήμερα νωρίς το απόγευμα και θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της την ερχόμενη Τετάρτη με πρώτο αντίπαλο τη Γερμανία.

Η Κύπρος όπως είναι γνωστό συμμετέχει στον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τη Νορβηγία, τη Γερμανία και την Ολλανδία. Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση θα εξασφαλίσει εισιτήριο συμμετοχής για την τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στη Λιθουανία,

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Εθνικής Νέων, Παίδων, Γυναικών και Futsal κ. Μιχάλης Χατζηπιερής σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ανέφερε για την αποστολή της ομάδας μας:

«Στόχος μας είναι η καλή παρουσία, η όσο το δυνατό πιο καλή και ανταγωνιστική παρουσία απέναντι σε ομάδες μεγαθήρια όπως οι αντίπαλοι μας που αποτελούν την ελίτ των ομάδων τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πηγαίνουμε στη Νορβηγία καλά προετοιμασμένοι. Έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια που θα μπορούσε να γίνει για να καλύψουμε το κενό της φυσικής κατάστασης, αφού οι ποδοσφαιριστές μας έμειναν χωρίς παιχνίδια πρωταθλήματος. Έγιναν επίσης προπονήσεις σε πλαστικό χορτάρι για να μπούμε στις γηπεδικές συνθήκες που θα συναντήσουμε στη Νορβηγία.

Μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας δώσαμε αρκετά φιλικά σε διεθνές επίπεδο και όλα είχαν χρησιμότητα και μας βοήθησαν σημαντικά για να φτάσουμε σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας ενόψει των πολύ δύσκολων υποχρεώσεων που μας αναμένουν στη Νορβηγία και το στόχο της καλής παρουσίας».

Η αποστολή της ομάδας

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Απόστολος Μακρίδης θα στηρίξει τα πλάνα του στους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ: Κυριάκος Παναγιώτου
AEΛ: Ανδρέας Κυριάκου, Ντ. Νεοφύτου
AEΖ: Μηνάς Αντωνίου
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αδάμος Ανδρέου, Παναγιώτης Λοϊζίδης
ΑΠΟΕΛ: Χρίστος Τζιάμα, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Βασίλης Παπαφώτης
ΑΠΟΛΛΩΝ: Χαράλαμπος Κυριάκου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Γεροσκήπου: Κυριάκος Μιχαηλίδης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας: Κωνσταντίνος Παναγή
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς: Αλέξανδρος Γκόγκιτς
ΟΜΟΝΟΙΑ: Χριστάκης Κωνσταντίνου, Ανδρέας Παναγιώτου
FC SLOVACKO: Κρίστης Ανδρέου
MILWALL: Ιάκωβος Σαμμούτη
BLACKPOOL FC: Ανδρέας Παχίπη

Το πρόγραμμα του ομίλου μας

5 Ιουλίου: Γερμανία-Κύπρος, Νορβηγία-Ολλανδία
7 Ιουλίου: Κύπρος-Ολλανδία, Γερμανία-Νορβηγία
10 Ιουλίου: Νορβηγία-Κύπρος, Ολλανδία-Γερμανία

Η αποστολή θα εγκατασταθεί σε ξενοδοχείο που βρίσκεται λίγο έξω από το Όσλο μαζί με τις αποστολές των άλλων ομάδων του ομίλου μας. Η πρώτη προπόνηση στη Νορβηγία θα γίνει την Τρίτη.

Πηγή: Newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου