Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Επιβάτης αυνανιζόταν εν ώρα πτήσης δίπλα από ανήλικη νεαρή!


Αποζημίωση από την United Airlines ζητά ένα χρόνο μετά μια 18χρονη η οποία, όπως καταγγέλλει, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της με αεροπλάνο της εταιρείας ο νεαρός που καθόταν στη διπλανή από εκείνη θέση... αυνανιζόταν.


Το περιστατικό συνέβη πριν από ένα χρόνο, όμως τώρα έγινε γνωστό, αφού μια 18χρονη ζητά αποζημίωση από την αεροπορική εταιρεία, καθώς για κακή της τύχη καθόταν δίπλα στον… ξαναμμένο επιβάτη, την ώρα της πράξης.

Η 18χρονη, όπως καταγγέλλει απευθύνθηκε αρκετές φορές στην αεροσυνοδό για να της παραπονεθεί για τα όσα συνέβαιναν δίπλα της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη νεαρή, όταν η αεροσυνοδός ερχόταν προς το μέρος της ο νεαρός σταματούσε να αυνανίζεται και συνέχιζε μόλις έφευγε. Το αποτέλεσμα ήταν η 18χρονη να ζήσει καθόλη τη διάρκεια της πτήσης ένα... δράμα, εισπράττοντας την αδιαφορία όλων για αυτά που τους παραποιούνταν.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος ΤΜΖ ο νεαρός συνελήφθη και καταδικάστηκε για την πράξη του αυτή, ωστόσο η 18χρονη ζητά αποζημίωση από την εταιρεία για τα όσα... δραματικά βίωσε.

Source:  http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου