Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ομόνοια: Το «βαρύ» συμβόλαιο του Άλβες και τα δεδομένα με Χριστοφή και Εφραίμ!


Σε ρυθμούς προγραμματισμού κινείται η Ομόνοια τις τελευταίες μέρες. Χθες, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Λεάντρο, που πάει για άλλες πολιτείες. Στο «τριφύλλι» είναι στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του ενώ στο προσκήνιο είναι οι περιπτώσεις των Χριστοφή, Άλβες και Εφραίμ.


Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Χριστοφή, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το κυπριακό. Έχει όλα τα φόντα να το πετύχει, προς το παρών όμως δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να είναι συμφέρουσα προς το σωματείο και προς τον ποδοσφαιριστή.

Η περίπτωση του Αντρέ Άλβες είναι διαφορετική. Ο Βραζιλιάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους», το οποίο όμως είναι «βαρύ» για το οικονομικά δεδομένα της εποχής. Στην Ομόνοια εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις που έχουν ενώπιον τους ενώ θέλουν να τον κρατήσουν. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει πρώτα να αποδεχθεί ο ποδοσφαιριστής μείωση στις απολαβές του.

Για τον Γιώργο Εφραίμ δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση. Βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιων ομάδων και αναμένονται εξελίξεις.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου