Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

WOW: Η 18ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ 25000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ & ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μαθήματα ηθικής και ανθρωπιάς έδωσε μια 18χρονη μαθήτρια που βρήκε στο δρόμο και επέστρεψε 25.000 ευρώ.

Ο λόγος για την Γεωργία Χάλκου, την μαθήτρια που πριν λίγους μήνες βρήκε την ώρα που πήγαινε στο σχολείο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και χωρίς δεύτερη σκέψη τα πήγε στην αστυνομία. Το θέμα ανέδειξε πριν λίγους μήνες η εκπομπή "Μίλα" με την Τατιάνα Στεφανίδου, δείχνοντας πόσο συγκίνησε τον κόσμο η πράξη της.

 Ενώ, η ιστορία της ευαισθητοποίησε τους υπεύθυνους του New York College που θέλοντας να επιβραβεύσουν την πράξη της, της χάρισαν μια υποτροφία στο Κολλέγιο. Ιδιαίτερα χαρούμενη η 18χρονη Γεωργία βρέθηκε στην τελετή αποφοίτησης του Κολλεγίου, βραβεύτηκε και μίλησε στο TLIFE για το περιστατικό. 

 Πώς βρήκες τα λεφτά; Τα χρήματα τα βρήκα κάπου στο Μάρτιο. Πήγαινα στο σχολείο, όπως κάθε μέρα και ενώ περπατάω κανονικά βλέπω κάτω ένα πακέτο με πολλά 50αρικα. Στην αρχή εννοείται πως δεν πίστεψα ότι είναι αληθινά αυτά τα λεφτά.

 Πίστεψα ότι είναι κάτι σαν διαφημιστικό ή κάτι άλλο αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν αληθινά. Αμέσως τα παρέδωσα στον διευθυντή που μου είπε να τα πάω μαζί με τον πατέρα μου στην αστυνομία. Τα παραδώσαμε στην αστυνομία και μετά από μία εβδομάδα περίπου βρέθηκε και ο άνθρωπος που τα είχε χάσει και με ευχαρίστησε και ο ίδιος προσωπικά.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.de

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου