Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Αποκλειστικό: Ποια γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια αποχωρεί από τη Νο1 εκπομπή της;

Όπως όλα δείχνουν, δεν θα παίξουμε κυπριακά με τη Βασιλική Χατζηαδάμου την επόμενη σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποχώρησε από το «Παίζουμε Κυπριακά» μετά από μία μεγάλη διαφωνία που είχε με την παραγωγή.

 Σύμφωνα με τον παραγωγό/σκηνοθέτη της εκπομπής, Νίκο Γαλήνη, το θέμα έχει κλείσει και ήδη ψάχνουν για την αντικαταστάτριά της. Πληροφορίες λένε πως ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τρία πρόσωπα, ενώ έντονα ακούγεται το όνομα τηςΆντρης Καραντώνη.

Τι ήταν αυτό που έφερε τα πάνω κάτω; Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, η παρουσιάστρια παραπονέθηκε με έντονο τρόπο για την καθυστέρηση στην πληρωμή των συντελεστών και ζήτησε να μην συνεχιστεί αυτό του χρόνου για να παραμείνει στο τηλεοπτικό παιχνίδι. Αίτημα το οποίο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης δεν μπορούσε να γίνει αποδεχτό.

Ο κύριος Γαλήνης, πάντως, σε επικοινωνία που είχε με το must online ανέφερε πως, «η Βασιλική έκλεισε την πόρτα και έφυγε. Απέρριψε τις προτάσεις του ΡΙΚ και της παραγωγής», ενώ αποκάλυψε πως ακόμη βρίσκονται σε συζητήσεις με τους μουσικούς του παιχνιδιού.

«Η Βασιλική δεν μπορούσε να στηρίξει μόνη της το “Παίζουμε Κυπριακά”». Κύριος παρουσιαστής της εκπομπής είναι οΓιάννης Τσιμιτσέλης, η Βασιλική ξεκίνησε ως βοηθός. Δεν θέλω να γίνουμε εχθρικός, όμως δεν μου αρέσει να μένουν θέματα ανοιχτά. Στο ΡΙΚ αναφέρθηκε πως η Βασιλική φεύγει. Εμείς πάμε παρακάτω. Πιθανό μια ανανέωση να είναι για καλό».

Η Κύπρια παρουσιάστρια, με τη σειρά της όταν επικοινωνήσαμε μαζί της, δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω το θέμα, ξεκαθαρίζοντας πως τίποτα δεν είναι σίγουρο. «Δεν μπορώ να κάνω δήλωση αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, συζητούμε με την παραγωγή και το ΡΙΚ όμως ακόμη δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι κι αν πω θα βγει και θ’ ακουστεί λάθος τη δεδομένη στιγμή».

Πηγή: http://www.must.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου