Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

«Ας μην αρχίσει το πρωτάθλημα...»

Έντονα προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος, αναφορικά με το πρόβλημα που προέκυψε με την Cyta και τις δυσκολίες που προκύπτουν για τη συμπλήρωση των φακέλων για τα κριτήρια.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λούκας Φανιέρος

«Αυτή η χρονιά θα είναι μια από τις χειρότερες του ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω.

 Πολλές ομάδες ακόμα και η δική μας δεν μπορεί να ξέρει αν θα βγάζει τους προϋπολογισμούς. Αυτό θα πρέπει να διευθετηθεί αμέσως και οι αρμόδιοι να μας πουν τι μέλλει γενέσθαι. Υπάρχουν ομάδες που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 

Πως θα συμπληρωθούν οι φάκελοι από τη στιγμή που δεν ήρθαν τα λεφτά από τη Cyta; Εσκεμμένα μπήκαν οι όροι έβαλε για αποκοπή στα συμβόλαια. Δεν θα πάρω τα λεφτά από τη Cyta. Αν δεν δέχονται να με αποδεσμεύσουν. 

Δεν θα δεχτώ να με δείξει η Cyta. Είμαστε στον αέρα. Πότε θα βγει απόφαση για να τελειώνουμε; Θέλουν να αρχίσει το πρωτάθλημα; Γιατί μας είπαν για αποκοπές; Επειδή χρωστώ θα με κάνουν σιωπήσω; Όχι, θα με κάνουν να χρωστώ και εγώ. Μίλησα με τον κ. Κουτσοκούμνη. Αυτά που λέει είναι θετικά. Θέλει να μας βοηθήσει. Πήγε να κάνει την κίνηση με την FIFA. 

Όμως, αφού θέλουν έτσι να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θέλουν να καταστρέψουν τις μικρές ομάδες. Θέλουν να κάνουν την Σούπερ Λίγκα. Αν δεν τηρήσουν τη συμφωνία, θα τους πω να φύγουν και θα αναλάβω εγώ την παραγωγή».

Πηγή: http://www.sport-fm.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου