Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ζωή και κότα με πλαστικό χρήμα άλλων - Χειροπέδες σε 2 Τουρκοκύπριους

- Έγιναν πελάτες πανάκριβων καταστημάτων με χρήματα άλλων
- Τους τσάκωσαν με το ψάρι στο στόμα
- Δεκάδες καταγγελίες για τη δράση της σπείρας

Την καλή με τα χρήματα άλλων ήθελαν να πιάσουν 2 Τουρκοκύπριοι, 35 και 37 ετών, που πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές, με 4 λευκές πιστωτικές κάρτες στην κατοχή τους, και μπόλικη όρεξη για ψώνια.

Οι 2 επισκέφθηκαν 25 καταστήματα στις ελεύθερες περιοχές στην επαρχία Λευκωσίας και γέμισαν το αυτοκίνητό τους με είδη ένδυσης, παπούτσια, τσιγάρα και ότι άλλο μπορούσαν να αποκτήσουν εύκολα, πληρώνοντας πάντα με πλαστικό χρήμα, που δεν ήταν καν δικό τους.

Τόσο καλά περνούσαν, που χθες αποφάσισαν να επισκεφθούν και τη Λάρνακα και μάλιστα γνωστή ψαροταβέρνα, στην οποία αφού παρήγγειλαν τον αγλέορα έκατσαν με το πόδι πάνω στα άλλο και αγνάντευαν το πέλαγος. Αστυνομικός όμως, ο οποίος βρισκόταν επίσης στη ψαροταβέρνα, μυρίστηκε την κομπίνα όταν ζήτησαν το λογαριασμό και ειδοποίησε συνάδελφούς του, και συγκεκριμένα μέλη του αστυνομικού σταθμού Ορόκλινης οι οποίοι έσπευσαν αμέσως στο χώρο.

Στην κατοχή των 2 Τουρκοκυπρίων που φόρεσαν αμέσως χειροπέδες, εντοπίστηκαν 4 λευκές πιστωτικές κάρτες, μαγνητικές ταινίες με προσωπικά στοιχεία λογαριασμών, πιθανότατα πελατών Τουρκοκυπριακών τραπεζών, οι οποίοι διαπίστωσαν την απρόσμενη βουτιά που έκανε το υπόλοιπο των τραπεζικών τους λογαριασμών.

Στο όχημά τους εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα των αγαθών που αγόρασαν από τα καταστήματα στη Λευκωσία, ενώ πληροφορίες στο αρχηγείο για την υπόθεση έδωσε και η JCC που δέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του NewsΙt.com.cy, δεκάδες παράπονα από πελάτες της.

Ο 35χρονος και ο 37χρονος θα μεταφερθούν στο ΤΑΕ Λευκωσίας όπου θα επανασυλληφθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον επαρχιακού δικαστή για να ζητηθεί η κράτησή τους.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου