Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Τι είπε ο προπονητής της Γκέφλε για Ανόρθωση (κατάσκοπος στο «ΠΑΠ»)

Δύο σημαντικές απώλειες μέτρησε ο Σουηδός τεχνικός Περ Όλσον αφού είδε τους ακραίους Λάντο και Μεκεζέλα να αποχωρούν τραυματίες από το γήπεδο. 

Ο Λάντο θα μείνει εκτός για δύο μήνες και θα χάσει τους αγώνες με τηνΑνόρθωση. Ο Μεκεζέλα δεν θα παίξει σίγουρα στο Κυριακάτικο ματς με την Νορκόπινγκ ενώ δύσκολα θα προλάβει και τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Οι δύο σοβαροί τραυματισμοί δεν άφησαν τον τεχνικό της Γκέφλε Περ Όλσον να χαρεί την πρόκριση.

Μετά τον αγώνα δήλωσε:

«Η ζημιά από αυτό το παιχνίδι ήταν μεγάλη. Χάσαμε δύο σημαντικούς εξτρέμ».

Για το ματς με την Ανόρθωση:

«Θα είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση για εμάς να αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία ομάδα, με μεγάλες ικανότητες όπως η Ανόρθωση. Σίγουρα οι αγώνες αυτοί θα είναι εντελώς διαφορετικοί σε σχέση με αυτούς με την Τρανς Νάρβα. Ξέρω ότι είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο επιπέδου».

Αφού ανέφερε ότι δεν έχει σαφή εικόνα ακόμα για την ομάδα της Αμμοχώστου είπε ότι σήμερα θα παρακολουθήσει από κοντά την Ανόρθωση στο φιλικό με τον Απόλλωνα ο βοηθός του Γιόνας Άντερσον ενώ τόνισε ότι και ο ίδιος θα δει dvd από αγώνες της «Κυρίας».

Ο Γιόχαν Ορέμο ο οποίος σκόραρε δύο γκολ στο χθεσινό 5-1 επί της Τρανς Νάρβα μίλησε για ωραία εμπειρία:

«Θα είναι σίγουρα μια ωραία εμπειρία οι αγώνες με την Ανόρθωση. Έχω ακούσει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο για τους ποδοσφαιριστές της».

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου