Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Σε απομόνωση ο Μ. Καρογιάν μετά την παραίτηση Βέργα

-Επιστολή βόμβα παραίτησης Σάββα Βέργα
-Πλήρης αποδυνάμωση της Γραμματείας
-Ενισχύεται η θέση Νικόλα Παπαδόπουλου

Μερικούς μήνες πριν από το εκλογικό συνέδριο του ΔΗΚΟ, ο πρόεδρο του κόμματος Μάριος Καρογιάν, φαίνεται ότι άρχισε να χάνει έδαφος μετά και την παραίτηση από τη Γραμματεία του κόμματος, ενός από τους πιο στενούς του συνεργάτες, του δημάρχου Πάφου, Σάββα Βέργα.

Μάλιστα τα όσα αποκαλύπτονται μέσα από την επιστολή παραίτησης του, ο κ. Βέργα, φεύγει ασκώντας αυστηρή κριτική προς τον κ. Καρογιάν.

Τον κατηγορεί ευθέως για αδιαφορία και αναποφασιστικότητα ειδικότερα μετά τις προεδρικές εκλογές, με αποτέλεσμα να πλήττεται η εικόνα του ΔΗΚΟ και να διονίζονται τα εσωτερικά προβλήματα του κόμματος.
Με την αλλαγή από σήμερα στρατοπέδου του κ. Βέργα, ο οποίος φαίνεται ότι θα εργαστεί πλέον για υπέρ της υποψηφιότητας του βουλευτή του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος έχει ήδη εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για το εκλογικό συνέδριο την 1η Δεκεμβρίου, αποδυναμώνεται περαιτέρω η Γραμματεία του Κόμματος.

Επιπρόσθετα εκφράζει την έντονη αντίθεση του με τη διαγραφή των μελών του κόμματος αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή αλλά και την εκκαθάριση των μητρώων των μελών του κόμματος.
Δεν παραλείπει επίσης να τον κατηγορήσει για αδιαφορία και αποστασιοποίηση για τα τεκταινόμενα στην Πάφο τα οποία πλήττουν την αξιοπιστία του κόμματος.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει Αναπληρωτής ούτε Αντιπρόεδρος ενώ παρέμειναν μόνο δυο μέλη: Μάριος Καρογιάν και Φύτος Κωνσταντίνου.
Οι Φώτης Φωτίου και Κυριάκος Κενεβέζος θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί λόγω Υπουργοποίησης τους

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου