Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Κώστας Παπακώστας

Στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με υπερτασική κρίση, μεταφέρθηκε εσπευσμένα, ο πρώην ΥΠΑΜ Κώστας Παπακώστας, ο οποίος βρέθηκε ένοχος στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας και την πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.

Ο κ. Παπακώστας, ένιωσε αδιαθεσία με το άκουσμα της ενοχής του, ενώ είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπακώστας έχει βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, ενώ πριν από περίπου δύο χρόνια είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο κ. Παπακώστας, υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.
Στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με υπερτασική κρίση, μεταφέρθηκε ο πρώην Υπουργός Άμυνας Κώστας Παπακώστας.

Ο Υπουργός Υγείας Δρ. Πέτρος Πετρίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, είπε ότι έχει ενημερωθεί από το Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ότι ο κ. Παπακώστας μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες, με υπερτασική κρίση.«Παίρνει φαρμακευτική αγωγή και ελπίζουμε ότι θα ρυθμιστεί», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν θα γίνει εισαγωγή του κ. Παπακώστα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο κ. Πετρίδης είπε ότι αν κριθεί ότι θα πρέπει να μείνει θα τον κρατήσουν.Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Κύπρου, που σήμερα ανακοίνωσε στη Λάρνακα την απόφαση του για την φονική έκρηξη στο Μαρί, βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης τον πρώην Υπουργό Αμυνας Κώστα Παπακώστα.
Ο Υπουργός Υγείας Δρ. Πέτρος Πετρίδης, δήλωσε ότι έχει ενημερωθεί από το Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ότι ο κ. Παπακώστας μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες, με υπερτασική κρίση.

«Παίρνει φαρμακευτική αγωγή και ελπίζουμε ότι θα ρυθμιστεί», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν θα γίνει εισαγωγή του κ. Παπακώστα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο κ. Πετρίδης είπε ότι αν κριθεί ότι θα πρέπει να μείνει θα τον κρατήσουν.
Πηγή : http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου