Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Απόσυρση των μέτρων του ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε και ΠΟΒΕΚ

Στην άρση των μέτρων που είχαν εξαγγείλει εναντίον συγκεκριμένης εταιρείας καπνικών προϊόντων, η οποία προχώρησε σε αναγραφή ανώτατης τιμής πώλησης στα προϊόντα της, μειώνοντας ταυτόχρονα την προμήθεια των λιανοπωλητών, προχωρούν ο Σύνδεσμος Καταστημάτων Διαρκούς Εξυπηρέτησης (ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε.) και ο Σύνδεσμος Περιπτερούχων (ΠΟΒΕΚ).



Η απόφαση για απόσυρση των μέτρων λήφθηκε ύστερα από συνάντηση με την εταιρεία, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε. Ανδρέας Θεοδούλου.

Πρόσθεσε ότι «συνεπώς καλούμε όλα τα μέλη μας να επαναφέρουν τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας στα καταστήματά τους».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Περιπτερούχων Σάκης Σιακόπουλος, δήλωσε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτέρων και των καταστημάτων διαρκούς εξυπηρέτησης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των δύο Συνδέσμων και εφάρμοσε άμεσα τα μέτρα.

Ανέφερε ότι «για αυτό είχαμε το συγκεκριμένο θετικό αποτέλεσμα για αυτό και καλούμε τα ελάχιστα περίπτερα που δεν ανταποκρίθηκαν να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του κλάδου μας και την επιβίωση των επιχειρήσεων μας».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι ενέργειες και πρωτοβουλίες τους προκάλεσαν το ενδιαφέρον ελληνικών συνδέσμων του κλάδου, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τους κυπριακούς συνδέσμους ζητώντας πληροφορίες, αλλά και συνεργασία «για αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί και στα μέλη τους η νομοθεσία που προνοεί την υποχρεωτική αναγραφή ανώτατης τιμής πώλησης στα τσιγάρα».

Πηγή:  http://www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου