Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Λεμεσός: Καυγάδισε με τη γυναίκα του, έσπασε τα πάντα και μετά έκαψε το σπίτι!

Ανάποδα ξύπνησε από το μεσημεριανό του ύπνο, τουρκοκύπριος που διαμένει στη Λεμεσό. Αφού πρώτα καυγάδισε με τη σύζυγό του, στη συνέχεια έσπασε όλα τα αντικείμενα που βρίσκονταν στο σπίτι. Το αποκορύφωμα ήταν όταν μετά από όλα αυτά έκαψε το σπίτι του.

Δεν έμεινε μόνο στα λόγια ο νεαρός τουρκοκύπριος, που διαμένει στην τουρκοκυπριακή συνοικία του Αγίου Αντωνίου. Αφού λογομάχησε έντονα με την σύζυγό του για προσωπικούς λόγους, γύρω στις 3:00 το απόγευμα, άρχισε να βρίζει και να σπάζει όποια αντικείμενα έβρισκε μπροστά του, φωνάζοντας παράλληλα πως θα βάλει φωτιά στο σπίτι τους για να το κάψει.

Η σύζυγός του, τρομοκρατήθηκε και αμέσως βρήκε τρόπο να τηλεφωνήσει στην αστυνομία, ωστόσο ο τουρκοκύπριος πρόλαβε να βάλει πυρ, καταστρέφοντας ολοσχερώς το σπίτι στο οποίο ως πριν λίγες ώρες έμεναν οι δύο τουρκοκύπριοι.
Στο χώρο έσπευσε αμέσως η πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία έθεσε υπό έλεγχο την πυρκαγιά, ενώ μερίμνησε να μην επεκταθεί στα παρακείμενα σπίτια.

Ο τουρκοκύπριος εξαφανίστηκε από την περιοχή και πλέον αναζητείται από την αστυνομία, ενώ η σύζυγός του βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού και δίνει κατάθεση στον ανακριτή.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου