Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Έλενα Παπαρίζου: Με ποια φιλήθηκε στο στόμα με πάθος;


Αν η πασίγνωστη superstar γεννιόταν ομοφυλόφιλη δεν θα είχε κανένα μα κανένα λόγο να το κρύψει! Ο λόγος που φωτογραφήθηκε με τη γλυκιά -έγχρωμη- παρτενέρ της, ήταν για τους σκοπούς του Athens Pride, ενάντια στην ομοφοβία και τον ρατσισμό!

Δεν είναι η πρώτη χρονιά που η ακομπλεξάριστη και αγαπητή στο κοινό τραγουδίστρια συμμετέχει στη συγκεκριμένη εκδήλωση, με ενεργό μάλιστα ρόλο.
Φέτος όμως, το πήγε και ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας αυτή τη φωτογράφηση, που φιλοξενείται και στο εξώφυλλο του περιοδικού LIFO.



Δεν αποτελεί πλέον «πρόκληση» αυτή της η απόφαση, καθώς στο ευρύ καλλιτεχνικό και μη κοινό, είναι γνωστή η συμπάθεια της για τα ομοφυλόφιλα άτομα.

Η μακρόχρονη προσπάθεια της για αποδοχή από την κοινωνία της gay φύσης, μέσα από εκστρατείες και εκδηλώσεις φαίνεται να έπιασαν τόπο, καθώς όπως αναφέρεται από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας 2013, τον επίσημο χαιρετισμό θα κάνει -για πρώτη φορά- ο δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης.




Ιδιαίτερη πάντως εντύπωση, κυρίως για τους fan του είδους, κάνει η διαφημιστική καμπάνια των διοργανωτών για την φετινή εκδήλωση! (βλέπε φωτό)




Η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται να μην έχει όρια, όσο αφορά σοβαρά κοινωνικά ζητήματα όπως, ο ρατσιμός, η ομοφοβία και η καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ όπως αναφέρουν αρκετοί φανατικοί οπαδοί της, που την ακολουθούν σε κάθε της επαγγελματικό βήμα, ανυπομονούν να δουν ποια θα είναι η επόμενη της κίνηση!

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου