Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Κάνει τον γύρο της Κύπρου η δήλωση Καϊάφα: «Ακούτε με; Το χειροκρότημα δεν ήταν δυνατό… θέλω να κλάψω»

Κάνει τον γύρο της  Κύπρου η δήλωση Καϊάφα: «Ακούτε με; Το χειροκρότημα δεν ήταν δυνατό… θέλω να κλάψω»Στην χθεσινή ανοικτή συγκέντρωση της στη Λεμεσό έγινε... πανικός. Η παρουσία του Κώστα Καϊάφα έκανε τους φίλους της ομάδας να δώσουν μαζικό παρών και να τον χειροκροτήσουν.

Ο Κύπριος τεχνικός ζήτησε από τους οπαδούς μνα είναι διαρκώς στο πλευρό των παικτών και όταν πήρε το μικρόφωνο, τότε μίλησε στην καρδιά όλων και είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

«Όταν οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο, το χειροκρότημα δεν ήταν δυνατό. Ακούτε με; δεν ήταν δυνατό. Αυτοί οι παίκτες χρειάζονται στήριξη, διαρκώς. Όπως εσείς αν δεν είσαστε καλά στο μυαλό και έχετε σκέψεις δεν θα αποδώσετε στη δουλειά, το ίδιο και οι παίκτες θέλουν ψυχολογία.

Ήμουν 18 χρόνια στην Ομόνοια, έφυγε έξι χρόνια και γυρίζω και αντικρίζω όλα αυτά. Μου έρχεται να κλάψω. Δεν είμαι ηθοποιός, αγαπάω την Ομόνοια».

Ακολούθησε ένα δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα από τους φίλους της Ομόνοιας που ήταν εκεί. Ένα αίσθημα περηφάνιας πέρασε σε όλους και ένα δικό τους παιδί, ο Κώστας Καϊάφας, τους δείχνει τον δρόμο...

Όσο για τον Εφραίμ, ο προπονητής των «πρασίνων» είπε στον κόσμο να μην ακούει κουστομπολιά. Τόσο ο αρχηγός όσο και τα άλλα παιδιά, θέλουν να σα δώσουν χαρές είπε με νόημα.

Από τον τρόπο και το ύφος που μιλούσε ο Καϊάφας, οι οπαδοί της Ομόνοιας απλά... παρακολουθούσαν. Γνωρίζουν πλέον ότι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται κάποιος που πονάει αυτό τον σύλλογο. Όχι κάποιος που το φαξ που ήρθε στα γραφεία συνοδευόταν απλά με πλούσιο βιογραφικό.

Αύριο η Ομόνοια αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ και οι παίκτες της, θα αφήσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο για να δώσουν χαρά στον κόσμο.

Πηγή: http://www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου