Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΝΕΑ... ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες βράδυ ο καταζητούμενος εδώ και τρία χρόνια για το φόνο του διευθύνοντος συμβούλου του συγκροτήματος Δίας Άντη Χατζηκωστή Αλέξης Μαυρομιχάλης άλλως «Αλεξούι» .

Έφτασε στη Κύπρο μέσω Ελλάδας και παραδόθηκε στις αρχές. Ο 32 χρόνος ο οποίος θεωρείται πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή και καταζητείτο από την αστυνομία για υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου εκ προμελέτης, παράνομης κατοχής οπλισμού και εκρηκτικών υλών, αυτουργίας και αδικημάτων κατά παράβαση του περί της παρεμπόδισης και καταπολέμησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες Νόμου, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 31/1/10 – 15/4/10. 

Το Αλεξούι το οποίο φέρεται να ανήκει στη κλίκα του Ζαβράντωνα φέρεται να εμπλέκεται επίσης και σε απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου