Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Αντώνης Ρέμος: «H 16χρονη Αρετή είναι υπερτιμημένη»

Αντώνης Ρέμος: «H 16χρονη Αρετή είναι υπερτιμημένη»Μπορεί στο άκουσμα της φωνής της Αρετής Κοσμίδου στις blind auditions του «Voice» οι coach να έπαθαν την πλάκα τους, αλλά ο Αντώνης Ρέμος κρατά τις αποστάσεις του και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
  Ο τραγουδιστής αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του press junket του «Voice», πως ναι μεν η 16χρονη μαθήτρια από τον Έβρο έχει καταπληκτική φωνή, αλλά δεν είναι και το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει περάσει από το παιχνίδι. Και εξηγεί γιατί:   «Η Αρετή, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση φωνής, αλλά όχι τόσο μεγάλης έκτασης, ώστε να μπορεί να πει οτιδήποτε. Δεν είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που πέρασε από το Voice.
Είναι υπερτιμημένη».  

Μάλιστα, επιχειρηματολόγησε και γι΄αυτό, λέγοντας πως «αν ο Μιχάλης Κουινέλης (στην ομάδα του οποίου ανήκει), της δώσει λάθος τραγούδι, μπορεί να μας εκπλήξει».

Πηγή: elita.philenews.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου