Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Τίτλοι τέλους για Ντάουνερ στην Κύπρο

Η επίσημη επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό η οποία θα επισφραγιστεί την ερχόμενη Δευτέρα στην συνάντηση Νίκου Αναστασιάδη και Ντερβίς Έρογλου θα συνοδευτεί από την αποχώρηση του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ την Ηνωμένων Εθνών στο Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Σύμφωνα με άριστα ενημερωμένες πηγές της «Κ» τα Ηνωμένα Έθνη μετά την συνάντηση των ηγετών των δυο κοινοτήτων θα ανακοινώσουν την αποχωρήσει Ντάουνερ από την Κύπρο προκειμένου να αναλάβει σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες την θέση πρέσβη της Αυστραλίας στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Κ» την θέση του Ειδικού Συμβούλου θα αναλάβει η ειδική αντιπρόσωπος του ΟΗΕ στην Κύπρο, Lisa M. Buttenheim.

Η αποχώρηση του Ειδικού Συμβούλου του Μπάν Κι Μούν στο Κυπριακό είναι γνωστή σε διπλωματικούς κύκλους από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Να θυμίσουμε ότι η θητεία του Αλεξάντερ Ντάοιυνερ υπό κανονικές συνθήκες λήγει τέλος του 2014

Source : www.kathimerini.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου