Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Οκτώ αυτογκόλ σε ένα παιχνίδι!

Απίστευτα πράγματα στο Κύπελλο Σικελίας στην Ιταλία με την Μπαγκερία να πετυχαίνει οκτώ αυτογκόλ για να ηττηθεί τελικά 14-3!

Πολλές είναι οι τραγικές καταστάσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα που δυσφημούν το άθλημα. Η τελευταία, ήρθε στο θεσμό του Κυπέλλου Σικελίας που αποτελείται από τρεις ομάδες.

Έτσι, στο παιχνίδι της Μποργκάτα με την Μπαγκερία το τελικό αποτέλεσμα ήταν στο 14-3 με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν οκτώ αυτογκόλ στο τελευταίο δεκάλεπτο, μόνο και μόνο για να μην καταλήξει ο τίτλος στην άλλη ομάδα της διοργάνωσης, Παρτινικαουντάτσε!

«Από εκείνο το σημείο και μετά αυτό που έκανε η Μπαγκερία ήταν φάρσα. Ο αρχηγός τους μας είπε ότι προτιμούσαν να περάσουμε εμείς παρά η Παρτινικαουντάτσε», είπε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας, Ινιάτσιο Κιανέτα για να συνεχίσει:

«Μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν υπήρχε συμφωνία ανάμεσα σε εμάς και τη Μπαγκερία. Δεν μπορώ να καταλάβω τα κίνητρα πίσω από αυτά τα οκτώ αυτογκόλ. Αυτό δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο και ελπίζω να ερευνήσει το θέμα η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία»

Source: http://www.24sports.com.cy


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου