Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Κλοιός διαδηλωτών έξω από τα Υπουργεία – Μέτωπο διαμαρτυρίας κατά Τρόικας και Μνημονίου

Με το μήνυμα «η κοινωνία αντιδρά και διεκδικεί», πραγματοποιείται από τις 09:30 περίπου η Παγκύπρια Κοινωνική Κινητοποίηση ενάντια στην Τρόικα και στη σκληρή, όπως χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές, λιτότητα η οποία επιβάλλεται στον κυπριακό λαό με το μνημόνιο.
Ήδη έχουν συρρεύσει στους χώρους γύρω από τα Υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Σπίτι της Ευρώπης εκατοντάδες πολίτες μέλη συντεχνιών και μη. Αναμένεται εκπρόσωποι των οργανώσεων που διοργανώνουν την κινητοποίηση να απευθυνθούν με σύντομες ομιλίες στους συγκεντρωμένους και στο τέλος της εκδήλωσης θα εγκριθεί ψήφισμα.

Ομιλίες θα απευθύνουν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι των οργανώσεων ΠΕΟ, ΔΕΟΚ, ΠΟΕΔ, ΠΟΑΣ, ΠΟΒΕΚ, της Ένωσης Κυπρίων Συνταξιούχων, της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, της Ένωσης Κυπρίων Αγροτών και της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων.

Πηγή: newsit.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου