Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ... ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΜΥΡΙΑΜ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ?

Ανησυχία και πανικό προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα του socialista.com.cy, σε οικογένειες ποδοσφαιριστών. Ολοι αναρρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ....

Τα τηλεφωνήματα αμέτρητα. Ως site , οφείλουμε να σας ενημερώσουμε όμως , ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη πριν απο πάρα πολυ καιρό και για να καθησυχάσουμε τις γυναίκες των ποδοσφαιριστών , ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στην Κύπρο αυτή τη στιγμή. 

 Επίσης σε αυτό το σημείο, ακούσαμε πολλά σχόλια που έκριναν την Μύριαμ Γεροκώστα, δεν θέλουμε να πάρουμε θέση όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Στην περίπτωση της Μύριαμ, υπήρχε άγνοια για το ότι ήταν παντρεμένος ο ποδοσφαιριστής. Μόλις το έμαθε τον χώρισε. 

Πιστεύετε πως αυτά δεν συμβαίνουν στην εποχή μας; Η Μύριαμ θέλησε να δώσει μια απάντηση σε όλο αυτό το σκηνικό που προκλήθηκε με την δήλωση της στο socialista.com.cy , καθώς δεν πίστευε πως θα έπαιρνε τέτοια διάσταση ένα περιστατικό που ανήκει στο παρελθόν και μετρά αρκετό καιρό που έγινε. “Έγινε μεγάλος ντόρος γύρω από το δημοσίευμα, που αφορά την προσωπική μου σχέση, με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, και νιώθω την ανάγκη να απαντήσω, στα όσα λέχθηκαν από πολλούς σχετικούς και…μη! 

 Δεν νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ σε ΚΑΝΕΝΑ για τα όσα κάνω εγώ στις προσωπικές μου σχέσεις, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός μας. Απλά θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Ναι, διατηρούσα σχέση με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν γνώριζα καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης μας πως είναι παντρεμένος.

 Μόλις το έμαθα διέκοψα κάθε επαφή μαζί του, σεβόμενη την γυναίκα του και τα παιδιά του! ΩΣΤΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΠΡΙΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!! Πραγματικά πόσες κοπέλες εκεί έξω έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση με εμένα; Γιατί δεν έγινε σάλος; Γιατί δεν σχολιάστηκε; Αν η Μύρια δεν ήταν η Μύρια, αλλά μια άγνωστη κοπέλα που διατηρούσε σχέση με ποδοσφαιριστή ομάδας της Δ’ Κατηγορίας, θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα; Πραγματικά αμφιβάλλω! 

Πραγματικά κάποιοι, θέλοντας να δώσουν αξία στην ανούσια ζωή τους, ασχολούνται με τις προσωπικές σχέσεις των άλλων αντί με τις δικές τους! Είναι εύκολο να κρίνεις όταν είσαι στην απ’ έξω. Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για τα αισθήματα της Μύριας , που ήταν ψυχολογικά ράκος μόλις έμαθε για τον γάμο του…ποδοσφαιριστή. Το μόνο που τους ενδιέφερε είναι να σχολιάσουν και να κρίνουν, λες και εκείνοι είναι καλύτεροι, λες και είναι ΆΓΙΟΙ! Δεν νιώθω τύψεις αφού εγώ ήμουν καθαρή. 

Μόλις έμαθα για την κατάσταση απομακρύνθηκα αμέσως , και έπνιξα τα συναισθήματα μέσα μου. Έχω το μέτωπο μου καθαρό, γιατί έτσι έχω μάθει, και πριν κάποιοι αρχίσουν να κρίνουν προς πάσα κατεύθυνση, να αναρωτηθούν πόσο λερωμένο είναι το δικό τους μέτωπο! Να σας πω μια ακόμα είδηση αφού τόσο πολύ γουστάρετε να σχολιάζετε. 

«Ποδοσφαιριστής που παίζει στο Αγροτικό πρωτάθλημα διατηρεί σχέση με νεαρή ενώ είναι παντρεμένος! ». Σίγουρα δεν θα ασχοληθείτε με αυτό, αφού ο ποδοσφαιριστής σας είναι άγνωστος όπως και η κοπέλα. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! Αυτό έχω να σας πω!


Source : http://showtime-cy.blogspot.com/


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου