Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Σοβαρός τραυματισμός 27χρονου σε τροχαίο

Με τραύματα στην σπονδυλική στήλη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 27χρονος κάτοικος Λάρνακας η κατάσταση της υγείας του οποίου χαρακτηρίζεται ως σοβαρή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες το βράδυ γύρω στις 9.30 ενώ 27χρονος οδηγούσε μοτοποδήλατο στον δρόμο Αραδίππου-Λάρνακας δεν αντιλήφθηκε ότι το προπορευόμενο αυτοκίνητο θα έστριβε αριστερά με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του δίτροχου και να πέσει στην άσφαλτο.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου ο επί καθήκοντι γιατρός διαπίστωσε ότι ο 27χρονος έφερε σοβαρά τραύματα στην σπονδυλική στήλη.

Εν τω μεταξύ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 34χρονος, ο οποίος τραυματίσθηκε χθες βράδυ σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ενημέρωση της οποίας έτυχε σήμερα το πρωί το ΚΥΠΕ από το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 08.15 το βράδυ της Παρασκευής, στη λεωφόρο Καλλιπόλεως στη Λευκωσία, όταν το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 34χρονος, ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος.

Οι δύο οδηγοί τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο 42χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε, ενώ ο 34χρονος διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Source: http://www.kathimerini.com.cy


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου