Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Η αποστολή για Σαλαμίνα

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. 

Η ομάδα της Λευκωσίας αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα αφού έμειναν εκτός αποστολής συνολικά 6 ποδοσφαιριστές.

Η επίσημη ανακοίνωση:
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, που θα διεξαχθεί αύριο (09/02, 15:00) στο «Αμμόχωστος», στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Χοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρουκς, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Γκανίου Ατάντα, Σοφιάν Σερφά, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Αντρέας Παναγιώτου, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Σερτζίνιο, Γιώργος Εφραίμ, Ονησίφορος Ρουσιάς, Ρικάρντο Φερνάντες, Χάρης Κυριάκου, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Γιάννης Χατζηβασίλης, Άλεξ Ρούμπιο και Μπραντάο Αλίπιο.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ομαδική τακτική και στατικές φάσεις. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Νούνο Ασίς και Χοσέ Θερβέρα, θεραπεία ακολούθησε ο Άντονι Σκαραμοτσίνο, ατομικά προπονήθηκε ο Αντρέ Σκέμπρι, ενώ απείχε από την προπόνηση ο Λεάντρο, που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Source : www.24sports.com.cy


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου