Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Στη φυλακή ιερέας - Βίασε την κόρη του αδερφού του

Ένοχος κρίθηκε από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, ιερέα ο οποίος βίασε την 26χρονη κόρη του αδερφού του.

Tο απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα τον Μάιο του 2013. Ο ιερέας φαίνεται πως ακολούθησε την αδερφότεκνή του στο δωμάτιό της μόλις η δεύτερη βγήκε απ’ το μπάνιο. Ακολούθως κάθισε δίπλα της στο κρεβάτι και μιλώντας της για «γυναίκες και φιλενάδες που είχε και γενικώς κουβέντες σεξουαλικού περιεχομένου», σύμφωνα πάντα με την απόφαση του Κακουργιοδικείου, της «έπιασε τα χέρια, την έριξε στο κρεβάτι ανάσκελα πέφτοντας ολόκληρος πάνω της και άρχισε να τη φιλά στα χείλη και να την αγγίζει με τα χέρια του στο στήθος, στα οπίσθια και σε ολόκληρο το σώμα της» ενώ παρά την αντίσταση που προέβαλε η 26χρονη ο ιερέας κατάφερε να την βιάση.

Ο ιερέας μετά το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό, απειλούσε την θυγατέρα του αδερφού του ότι αν ομολογούσε θα «τη σκότωνε και ότι θα της έκανε κακό, ενώ της πρότεινε χρηματική αμοιβή για να τα ξεχάσει όλα», τονίζοντας μάλιστα ότι «έχει τα μέσα στο ΤΑΕ, στη μητρόπολη και γενικά στην αστυνομία». Τελικά η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε τον ιερέα θείο της και η υπόθεση πέρασε στα χέρια της δικαιοσύνης.

Αφού το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας έκρινε ένοχο τον ιερέα, ο δεύτερος αφαίρεσε τα ράσα και οδηγήθηκε στις φυλακές περιμένοντας την επιβολή της ποινής του η οποία θα είναι μάλλον πολυετής ποινή φυλάκισης.

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου