Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Χωρίς πέντε στο Παραλίμνι (πρόβλημα και με Μάκο)

Με πέντε σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει την Κυριακή η Ανόρθωση στο Παραλίμνι για το παιχνίδι με την τοπική ΕΝΠ.

Βέγκα και Γκαρσία ήταν γνωστοί ενώ οι Ζόρζε και Κάλβο που ήταν αμφίβολοι δεν πρόλαβαν τελικά. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και με τον Γρηγόρη Μάκο που έμεινε και αυτός εκτός αποστολής.

Αρκετά και σημαντικά τα προβλήματα λοιπόν για τον Άρσεν Μιχαήλοβιτς που καλείται να βρει λύσεις για να καλύψει τα κενά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στο κέντρο της άμυνας και φαίνεται ότι τον παρτενέρ του Οικονόμου θα αποτελέσει ο Άντιτς. Λιγότερες μάλλον πιθανότητες έχει και ο Σιέλης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου για την αποστολή:
Ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με την ΕΝΠ , που θα γίνει αύριο στις 6:00μμ στο Παραλίμνι.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι ακόλουθοι 20 ποδοσφαιριστές:

Βαλβέρδε, Τέκια, Κωνσταντίνου, Γκρικαλασβίλι, Κολαούτι, Θεοδώρου, Αλέξα, Φοφανά, Αβραάμ, Μακρή, Δημητρίου, Σιέλη, Λαϊφης, Άντιτς, Μαραγκό, Οικονόμου, Μπεσσέρα, Οχαγιόν, Λοϊζίδη και Σιούσαν.

Δεν συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Μάκος, Κάλβο, Ζόρζε, Βέγκα και Γκαρσία.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου