Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Eσπευσμένα στην κλινική η Αριστοτέλους – Πιθανόν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Eσπευσμένα στην κλινική   η Αριστοτέλους – Πιθανόν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβασηΗ αγαπημένη παρουσιάστρια, οδηγήθηκε χθες βράδυ σε ιδιωτική κλινική της Λευκωσίας, με φριχτούς πόνους στην κοιλιά.

Δικοί της άνθρωποι, μετέφεραν την Χριστιάνα Αριστοτέλους χθες βράδυ σε ιδιωτική κλινική, καθώς είχε φριχτούς πόνους στην κοιλιά, σε σημείο που δεν μπορούσε να σταθεί όρθια.

Η Χριστιάνα με την εισαγωγή της στην κλινική, εξετάστηκε από τους γιατρούς και κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει εντός της κλινικής και σήμερα, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο πιθανόν και να την καθηλώσει για αρκετές ημέρες, αφού ο προσωπικός της ιατρός, έκρινε ότι μπορεί να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Eπικοινωνήσαμε με την παρουσιάστρια, η οποία όπως μας ανέφερε, ακολουθεί ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ενώ λόγω αδυναμίας τρέφεται με ορούς, στην παρούσα φάση.

«Εάν οι γιατροί καταφέρουν να περιορίσουν το πρόβλημα με την αντιβίωση, τότε μπορεί και να γλιτώσουμε την επέμβαση, μέχρι αύριο το πρωί θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα» , μας ανέφερε η παρουσιάστρια.

Στο πλευρό της βρίσκονται από χθες βράδυ, η οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες της από την εκπομπή.

Το θέμα είναι, εάν τελικά η Αριστοτέλους υποβληθεί αύριο Παρασκευή σε επέμβαση, τι θα γίνει με τον τελικό του Dansingn for you 3, την Κυριακή; Αφού σίγουρα δεν θα αναρρώσει μετά από την εγχείριση σε δύο ημέρες.

Πηγή: www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου