Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ζεύγος κινδύνεψε να καεί ζωντανό

Αντιμέτωπο με τις φλόγες, που έζωσε την κατοικία του, ήρθε λίγο πριν τις 2 πρωί, ζεύγος Λιβανίων στην Λεμεσό. 

Οι ένοικοι κατάφεραν να εγκαταλείψουν έγκαιρα το σπίτι τους και να διασωθούν.

Η φωτιά, τέθηκε κακόβουλα στο αυτοκίνητο του 36χρονου αλλοδαπού, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας. Οι εμπρηστές περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη το όχημα και το «παρέδωσαν στην πυρά». Η φωτιά πήρε αμέσως διαστάσεις, επεκτεινόμενη στην παρακείμενη κατοικία. Έντρομοι ο 36χρόνος και η 26χρονη σύζυγος του, μπόρεσαν να βρουν έξοδο διαφυγής από το σπίτι και ν’ αποφύγουν τον κίνδυνο για τη ζωή τους. Στον χώρο κλήθηκε και κατέσβησε την φωτιά η Πυροσβεστική.

Το αυτοκίνητο του 36χρόνου καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ εκτεταμένες ζημιές υπέστη και η κατοικία, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. Αστυνομικοί άρχισαν έρευνες στην σκηνή του εμπρησμού, λαμβάνοντας και καταθέσεις από τους παραπονούμενους. Εκ πρώτης ο εμπρησμός αποδίδεται σε επαγγελματικές διαφορές. Ο 36χρονος Λιβάνιος είναι διαχειριστής νυχτερινού κέντρου στη Λεμεσό.


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου