Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - «Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα..»

Έκπληξη προκάλεσε σε όλους η οικονομική ανάλυση που έκανε η διοίκηση Πετρίδη για την κατάσταση της εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο», τα τελευταία 5 χρόνια. 

Με δυο εισόδους στους ομίλους του Champions League και μια στο Europa League, με έσοδα 78 εκατ. ευρώ, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να έχει έλλειμμα στη φετινή χρονιά χωρίς να έχει γίνει κάτι το καλό τα προηγούμενα χρόνια!

Όνειρο της πλειοψηφίας των ΑΠΟΕΛιστών ήταν η ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου και αθλητικού, προπονητικού κέντρου. Οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν την ευκαιρία να χτίσουν το δικό τους σπίτι και να βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση έναντι των άλλων ομάδων. Μια μεγάλη ομάδα για να μπορέσει αντέξει στο χρόνο χρειάζεται το δικό της γήπεδο. Αν το δούμε και από οικονομικής άποψης τα έσοδα μόνο από τα εισιτήρια θα ήταν τουλάχιστον διπλάσια από τα έσοδα που έχει τώρα ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για να γίνει πραγματικότητα το «Orange Arena». Ένα γήπεδο 15 χιλιάδων θέσεων δεν στοίχιζε πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ. Είναι δεδομένο ότι μέσα σε λίγα χρόνια θα γινόταν απόσβεση αφού τα κέρδη θα ήταν πολλά. Τώρα όμως αυτό μοιάζει σαν ένα όνειρα απατηλό, να το πούμε και στην κυπριακή διάλεκτο, «το πουλλίν επέτασεν.»

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.24sports.com.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου