Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

«Η Ομόνοια είναι φτιαγμένη για μεγάλα παιχνίδια» - Δηλώσεις Ανδρέα Δημητρίου

«Η Ομόνοια είναι φτιαγμένη για μεγάλα παιχνίδια, μας αρέσει γιατί μέσα από αυτά έχεις να κερδίσεις περισσότερα από μία πρόκριση», δήλωσε για την κλήρωση της Ομόνοιας με αντίπαλο τον Απόλλωνα στα προημιτελικά του κυπέλλου ο εκπρόσωπος τύπου των «πρασίνων», Ανδρέας Δημητρίου. «Θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο και τέτοιου είδους αντιπάλους θα πρέπει να τους αποκλείσουμε», πρόσθεσε στην συνέχεια.  
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

 «Η Ομόνοια είναι φτιαγμένη για μεγάλα παιχνίδια, μας αρέσει γιατί μέσα από αυτά έχεις να κερδίσεις περισσότερα από μία πρόκριση. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα και ότι μπορεί αυτό το ρόστερ για κάτι ακόμη καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στις 12 του μήνα για να πάρουμε το αποτέλεσμα και να βάλουμε τις βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά. Θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο και τέτοιου είδους αντιπάλους θα πρέπει να τους αποκλείσουμε».
 
Για το αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι διεξάγεται στο ΓΣΠ…
 
«Τα πάντα είναι σχετικά. Έτσι ήρθαν τα πράγματα, έτσι θα αγωνιστούμε. Εμείς θέλουμε από το πρώτο παιχνίδι να βάλουμε τις βάσεις και να πάμε στην Λεμεσό με μία ασπίδα για να πάρουμε την πρόκριση». 
 
Για το τι αναμένεται σε αυτά τα δύο παιχνίδια…
 
«Αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες. Όπως έγινε και στο πρωτάθλημα, όπου δυστυχώς και στα δύο πληρώσαμε τα λάθη,. Θα πρέπει να είμαστε σοφότεροι και με πολύ μεγάλη συγκέντρωση να αποφύγουμε τα ατομικά λάθη που πληγώνουν την ομάδα και μας αφαιρούν αυτό που δικαιούμαστε. Θεωρούμε ότι η ομάδα θα μπορούσε για καλύτερη πορεία, αλλά κάποια ατομικά λάθη μας την στερούν. Παρά τα προβλήματα μας πιστεύουμε στην ομάδα και ότι θα βγάλει καλύτερο πρόσωπο και παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζεται καλύτερη». 

Πηγή: sigmalive.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου