Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ομόνοια - Απόλλων: Pre - Game…

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Απόλλωνα είναι αυτό που ξεχωρίζει από τους σημερινούς τέσσερις αγώνες, με τους οποίους συνεχίζεται η δράση της 16ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι στο ΓΣΠ αρχίζει στις 15:00 και αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να φτάσουν στην κορυφή.

Η γηπεδούχος Ομόνοια θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Λοτίνα και υπάρχει ένα ερωτηματικό σε ότι αφορά το πλάνο που θα χρησιμοποιήσει. Ο Ισπανός κατέστησε σαφές από την αρχή πως θέλει τους παίκτες του να έχουν παιχνίδι κατοχής.

Ο Αντράντε αναμένεται να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας στη θέλη του Αλαμπί ενώ δύσκολα θα υπάρξει κάποια άλλη αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι στο Παραλίμνι. Εκτός ο Εφραίμ και ο Σερτζίνιο που δεν ήρθαν τα χαρτιά του.

Ο Απόλλωνας ταξιδεύει στη Λευκωσία και καλείται να αποδείξει πως φέτος μπορεί. Οι «κυανόλευκοι» διαθέτουν την ποιότητα που χρειάζεται για να κατακτήσουν τον τίτλο και αυτά τα μεγάλα παιχνίδια, είναι που σου δείχνουν τον δρόμο.

Πέραν του Άλεξ Κωνσταντίνου, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι. Με επιθετικές διαθέσεις θα αγωνιστεί ο Απόλλωνας, πολύ σημαντική είναι η επιστροφή του Σανγκόι στο αρχικό σχήμα.

- Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Απόλλωνας επικράτησε με 1-0 με γκολ του Σανγκόι στο 1ο λεπτό.

- Στη βαθμολογία, ο Απόλλωνας είναι στη δεύτερη θέση με 32 βαθμούς και η Ομόνοια στη 4η θέση με 30.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---


 Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου